Een mooi rapport voor Debateville

Debateville neemt het op tegen de ongelijke kansen binnen ons onderwijs en onze samenleving. Wij voelen onze impact op het veld door het enthousiasme van de jongeren en de gedrevenheid van de mentoren. Toch zeggen cijfers soms meer dan woorden. Daarom maken we graag gebruik van impactmetingen om feedback te krijgen: waar en op welke manieren maken we het verschil? En waar kunnen we bijsturen? De verzamelde data is voor ons een handige tool om onze missie kracht bij te zetten en onze doelen te verwezenlijken. 

Uit de meest recente metingen is gebleken dat het Debateville team het schooljaar afsloot met een mooi rapport vol vrolijkmakende cijfers. Maar liefst 93 procent van onze jongeren heeft zich dit jaar goed geamuseerd tijdens de ateliers, 81 procent zegt veel te hebben bijgeleerd en 88 procent van hen zou Debateville ook aanraden aan vrienden en familie.

Uit de bevraging van onze mentoren, weten we dat jongeren sterk gegroeid zijn op diverse pedagogische doelstellingen: ze werden taalvaardiger, zijn sterker in dialoog en stralen meer zelfvertrouwen uit.