Express thoughts.
Exchange ideas.

Donors en partners

Debateville ijvert voor een samenleving waarin het pad van jongeren wordt bepaald door hun talent en aspiraties, in plaats van door hun achtergrond. Om die droom in de praktijk om te zetten, is Debateville afhankelijk van giften en subsidies. Debateville kan enkel bestaan omdat talloze organisaties, bedrijven en individuen geloven dat het loont om te investeren in de toekomst van de meest kwetsbaren.

volg @debateville

We deliver.

We leggen de lat hoog: voor onze jongeren, maar ook voor onszelf. We streven naar een hoogwaardige organisatiecultuur en blijven voortdurend ons model finetunen in functie van de grootst mogelijk maatschappelijke impact. Om die impact te maximaliseren zetten we in op transparantie en het uitbouwen van duurzame samenwerkingen. We verzekeren het vertrouwen dat we met deze giften echt aan morgen bouwen. Meer weten over wat we met onze jongeren bereiken? 

Wil je op het terrein met onze jongeren aan de slag? Lees dan meer over het mentorprogramma.

Van ambassadeur
tot open deur?

Natuurlijk kan je ook een ambassadeur worden en onze missie via jouw netwerk verspreiden. We lenen ook graag jouw expertise om mee onze ambities te ondersteunen. Dit partnerschap kan ons in staat stellen om best practices te delen en voortdurend van elkaar te leren.

Getuigenissen

Brussel heeft een labofunctie voor beloftevolle, innovatieve en veelzijdige initiatieven. Debateville is dat op en top: jeugdwerk waar jongeren kritisch leren denken en hun Nederlands oefenen in een leerrijke en uitdagende omgeving. Het is mooi om te zien hoe Debateville binnen één activiteit aan zoveel doelstellingen werkt.

Benjamin Dalle, Vlaams minister van Brussel

Van Olmen & Wynant is reeds van bij het begin een trotse partner van Debateville. Zij hebben ondertussen het zelfvertrouwen van honderden tieners versterkt, een missie die volledig past bij de kernwaarden van ons kantoor. Wij blijven dan ook graag onze schouders onder die snelgroeiende en prachtige organisatie zetten!

Van Olmen & Wynant

De jury van de Koningin Paolaprijs voor buitenschools onderwijs en Hare Majesteit de Koningin waren bijzonder gecharmeerd door dit innovatieve en impactgedreven onderwijsinitiatief. In onze huidige samenleving winnen communicatieve vaardigheden en kritische zin meer dan ooit aan belang. Dat verhoogt bovendien het zelfvertrouwen van jongeren en biedt hen meer kansen in het leven. Debateville plant ongetwijfeld zaadjes bij jongeren die hen in hun latere leven sterk van pas zullen komen.


Erik Jacquemyn, jurylid van de Koningin Paolaprijs

Het ontbrak in Brussel aan een project zoals Debateville. De organisatie wil op innovatieve wijze een complex probleem aanpakken met impact op systeemniveau. En dat in samenwerking met diverse partners en actoren. Het project is jong, maar geïnspireerd op beproefde methodes. Bovenal gelooft Collibri Foundation sterk in oprichtster Sophie en haar team, die de expertise en ervaring hebben om hun ambitieuze doelen te bereiken!


Alizée du Bus de Warnaffe, manager van Collibri Foundation

Deze partners stapten
al mee in ons verhaal

Financiële steun

Pro bono steun

Be Education ondersteunt Debateville door hun expertise te delen en ons met andere onderwijsinitiatieven te verbinden.

Dankzij Duval Branding kan Debateville uitpakken met een sterk merkverhaal, een aantrekkelijke visuele identiteit en een professionele website. 

Het team van Van Olmen & Wynant ondersteunt Debateville door een antwoord te bieden op al onze juridische vragen.

Alle vormen van steun zijn welkom. Zo kan je ons – net zoals deze partners – ook helpen door ruimtes of expertise kosteloos ter beschikking te stellen. Wil je die opties eens bespreken? Super! Bel ons dan gerust op +32 486 22 51 14 of stuur een mail naar sophie@debateville.org.

Liever een domiciliëring opstarten vanuit je zichtrekening, met fiscaal attest? Dat kan ook! Ga naar je bank-app en geef een vaste opdracht in met volgende gegevens: Koning Boudewijnstichting: fonds vrienden van Debateville. Rekeningnummer: BE10 0000 0000 0404. Gestructureerde mededeling: **020/1110/00094**

Stuur een mailtje om de samenwerkingsmogelijkheden te bespreken.

Wat is het verschil tussen giften met en zonder fiscaal attest?

Een gift zonder fiscaal attest komt rechtstreeks op de rekening van Debateville terecht. Zo simpel is dat. Voor giften vanaf 40 euro kan je echter in België een fiscaal attest vragen. Hiervoor krijg je 45% belastingvermindering op het bedrag van jouw gift. Voor giften met een fiscaal attest werken we samen met het fonds ‘Vrienden van Debateville’, beheerd door de Koning Boudewijnstichting. Van hen ontvang je in februari het attest voor giften van het vorige jaar.

    Geef ons een duwtje

    Debateville financieel of pro bono steunen loont. We bereiken namelijk een aanzienlijke gemeenschap van toptalenten die binnenkort op de arbeidsmarkt komen én daarnaast wordt jouw organisatie ook bekend bij de mentoren in het programma.

    Ik steun meteen

    Infrastructuurpartners

    Laatste updates